Pap Judit - kozmetikus
Szépülj velem!

További szolgáltatások 


1-2 D szempilla felépítés


Tekintetünket jelentősen befolyásolja szempilláink hosszúsága, sűrűsége. A műszempillák a legtermészetesebb módon teljesen egybeolvadnak a saját szempillákkal.

A műszempilla a természetes szempilláknál könnyebb, így egyáltalán nem érezhető. Viselője nem érez különbséget a természetes és a műszempilla között. Víz, izzadság és könnyálló. 


Cukorpasztás szőrtelenítés 

Egyik nagy előnye, hogy nem tartalmaz semmilyen vegyi anyagot, így nem okoz irritációt. A kezelést sokkal kíméletesebben  lehet elvégezni. Más eljárásokkal szemben, a terméket a szőrnövekedés irányával ellentétesen simító mozdulattal visszük fel a bőrre és szőrnövés irányával megegyezően távolítjuk el.

Így sokkal kisebb traumát okozunk a bőrnek és elkerüljük a szőrszál bőrbe való betörését, a szőrtüsző gyulladását. Már az egészen rövid szőrszál eltávolítása is lehetséges, nem kell megvárni, hogy hosszúra nőjön. Az anyag nagyon higiénikus, használatához nem kell külön eszköz, emellett vízzel eltávolítható. 


Alakformálás természetes módon!

A "sikeres" fogyókúráknak köszönhetően a narancsbőr még mindig a lábadon/ popsidon/ hasadon vakációzik?
Semmi gond, a Balzsam Labor már megint elképesztően hatékony krémeket főzött ki a boszorkánykonyhájában! 
Gyere el hetente 2x a kozmetikámba, és próbáld ki Alakformáló kezelésemet, amely a masszázs-ultrahang-testtekercselés verhetetlen kombinációjával segít megszabadulni a kellemetlen gödröcskéktől. 


Hideg-meleg vasaló

Először egy meleg hatás érezhető melynek hatására a pórusok, hajszálerek kitágulnak, fokozódik a vérkeringés, sejtek anyagcseréje felgyorsul. A tág pórusokon keresztül a hatóanyagok könnyebben felszívódnak a bőr mélyebb rétegeibe.

A vasaló hideg hatású funkciójának használata során  a pórusok bezáródnak  a hatóanyagok pedig a hámrétegben fokozatosan fejtik ki hatásukat. Ez az úgynevezett hatóanyag- csapda effektus. Rendszeres használatával nagyon szép eredmények érhetők el rosaceás bőr esetén, de kiválóan alkalmas a bőr frissítésére, vitalizálására!      


​Hydroabrázió 

Kíméletesen távolítja el az elszarusodott hámréteget- így a bőr „fellélegezhet” és a hatóanyagok akadálytalanul jutnak a bőr mélyebb rétegeibe. Megnő a bőr oxigénfelvevő képessége egyúttal gyorsulnak  a sejtek anyagcsere-folyamatai.

Nyaralás végén mindenkinek ajánlom a Hydro kezelést az UV sugarak által igénybe vett bőr frissítéséreés a megvastagodott szaruréteg eltávolítására.Ez a kezelés egész évben alkalmazható –szemben a mikrodermabrázióval, ami csak késő ősztől a tavaszi első napsütésig.


​Mikrodermabrázió 

Lényege: az elhalt szarusejtek „leradírozása”bőrcsiszolással. A mikrodermabrázió használata során , a  gyűrű alakú csiszolófejet a vákuum odaszívja a  bőrhöz, a mikroszemcsék pedig leradírozzák az elhalt hámsejteket, így aktivizálják a bőr önjavító rendszerét, a pórusok megtisztulnak (a comedók eltávolítása könnyebbé válik), élénkül a vérkeringés, a beavatkozás serkenti a bazális sejtek osztódását. A megújult bőrfelszínen keresztül a hatóanyag bevitele intenzívebb, akár 70 % több hatóanyag képes felszívódni. A kezelés után az arcbőr frissebbnek és egészségesebbnek tűnik, a ráncok mélysége csökken.

A jelentős eredmény érdekében a kezelést kúraszerűen 5-6 alkalommal érdemes megismételni(2-3 hetente)!  Szolárium használata a kúra idején (és a befejezés után is még 2-3 hétig ) Tilos! 

A mikrodermabráziós eljárás  teljesen fájdalommentes!​


Masszázs


Érintés nélkül egyikünk sem élhet. Az érintések csodálatos élményét adja a masszázs, amely jótékony hatásával egyformán enyhíti testünk fájdalmait és lelkünk sebeit. 

A masszázs  a legrégebbi gyógyeljárások közé tartozik, s napjainkban – amikor az orvosokat többnyire olyan, stresszhez kapcsolódó panaszok miatt keresik fel, mint a hát- és nyakfájás, depresszió, szorongás, magas vérnyomás, fejfájás – egyre fokozódik az aktualitása, mivel a masszázsterápia nemcsak az izmokat és a vérkeringést frissíti föl, hanem segít tudatosítani a testben önkéntelenül fenntartott feszültségeket, ezáltal csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre. 

Miért látogass el hozzám egy hátmasszázsra? 

 Felsorolok pár okot:
​-ha fájdalmad van mérséklődik vagy akár teljesen megszűnik
-élénkül a vérkeringés
-gyorsul a sejtek anyagcseréje
-fokozódik a nyirokkeringés
-optimalizálódik a vérnyomás és a pulzus​
​​-egyenletessé válik a légzés
-nő az oxigénellátottság
-elhalt hámsejtek leválnak a bőr felszínéről, ezáltal javul a bőrlégzés
-nő a bőr rugalmassága, feszessége
-lassulnak az öregedési folyamatok!
-erősödik a szervezet ellenálló képessége

​​A 30 perces  hátmasszázs kombinálható 30 perces arcmasszázzsal, így a két szolgáltatás ára:  4.000 Ft 


Bőrdiagnosztika és tanácsadás otthoni ápolásra adott termékkel  

Alapos bőrdiagnosztizálás után, személyre szabott, bőrtípusnak megfelelő, az adott problémára megoldást nyújtó krémet állítok össze Neked, professzionális anyagokból.