Pap Judit - kozmetikus
Szépülj velem!
Pap Judit - kozmetikus
Szépülj velem!

Hideg-meleg vasaló

Először egy meleg hatás érezhető melynek hatására a pórusok, hajszálerek kitágulnak, fokozódik a vérkeringés, sejtek anyagcseréje felgyorsul. A tág pórusokon keresztül a hatóanyagok könnyebben felszívódnak a bőr mélyebb rétegeibe.

A vasaló hideg hatású funkciójának használata során  a pórusok bezáródnak  a hatóanyagok pedig a hámrétegben fokozatosan fejtik ki hatásukat. Ez az úgynevezett hatóanyag- csapda effektus. Rendszeres használatával nagyon szép eredmények érhetők el rosaceás bőr esetén, de kiválóan alkalmas a bőr frissítésére, vitalizálására!      


Hydroabrázió 

Kíméletesen távolítja el az elszarusodott hámréteget- így a bőr „fellélegezhet” és a hatóanyagok akadálytalanul jutnak a bőr mélyebb rétegeibe. Megnő a bőr oxigénfelvevő képessége egyúttal gyorsulnak  a sejtek anyagcsere-folyamatai.

Nyaralás végén mindenkinek ajánlom a Hydro kezelést az UV sugarak által igénybe vett bőr frissítéséreés a megvastagodott szaruréteg eltávolítására.Ez a kezelés egész évben alkalmazható –szemben a mikrodermabrázióval, ami csak késő ősztől a tavaszi első napsütésig.


Mikrodermabrázió 

Lényege: az elhalt szarusejtek „leradírozása”bőrcsiszolással. A mikrodermabrázió használata során , a  gyűrű alakú csiszolófejet a vákuum odaszívja a  bőrhöz, a mikroszemcsék pedig leradírozzák az elhalt hámsejteket, így aktivizálják a bőr önjavító rendszerét, a pórusok megtisztulnak (a comedók eltávolítása könnyebbé válik), élénkül a vérkeringés, a beavatkozás serkenti a bazális sejtek osztódását. A megújult bőrfelszínen keresztül a hatóanyag bevitele intenzívebb, akár 70 % több hatóanyag képes felszívódni. A kezelés után az arcbőr frissebbnek és egészségesebbnek tűnik, a ráncok mélysége csökken.

A jelentős eredmény érdekében a kezelést kúraszerűen 5-6 alkalommal érdemes megismételni(2-3 hetente)!  Szolárium használata a kúra idején (és a befejezés után is még 2-3 hétig ) Tilos! 

A mikrodermabráziós eljárás  teljesen fájdalommentes!


Masszázs

Érintés nélkül egyikünk sem élhet. Az érintések csodálatos élményét adja a masszázs, amely jótékony hatásával egyformán enyhíti testünk fájdalmait és lelkünk sebeit. 

A masszázs  a legrégebbi gyógyeljárások közé tartozik, s napjainkban – amikor az orvosokat többnyire olyan, stresszhez kapcsolódó panaszok miatt keresik fel, mint a hát- és nyakfájás, depresszió, szorongás, magas vérnyomás, fejfájás – egyre fokozódik az aktualitása, mivel a masszázsterápia nemcsak az izmokat és a vérkeringést frissíti föl, hanem segít tudatosítani a testben önkéntelenül fenntartott feszültségeket, ezáltal csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre.  

Miért látogass el hozzám egy hátmasszázsra? 

Felsorolok pár okot:
​-ha fájdalmad van mérséklődik vagy akár teljesen megszűnik
-élénkül a vérkeringés
-gyorsul a sejtek anyagcseréje
-fokozódik a nyirokkeringés
-optimalizálódik a vérnyomás és a pulzus

-egyenletessé válik a légzés
-nő az oxigénellátottság
-elhalt hámsejtek leválnak a bőr felszínéről, ezáltal javul a bőrlégzés
-nő a bőr rugalmassága, feszessége
-lassulnak az öregedési folyamatok!
-erősödik a szervezet ellenálló képessége

​A 30 perces  hátmasszázs kombinálható 30 perces arcmasszázzsal, így a két szolgáltatás ára:  4.000 Ft