Pap Judit - kozmetikus
Szépülj velem!

Tisztító arckezelések 


Miért fontos a tisztító arckezelés?

Bőrünkre a környezetünkből gyakran szennyező anyagok tapadnak, emiatt nem kap megfelelő mennyiségű oxigént és a bőrlégzés így gátolttá válik. A bőrben lejátszódó élettani folyamatok zavart szenvednek, megvastagodik a szaruréteg és gyulladások alakulnak ki.

A kezelés célja a bőr letisztítása a szennyeződésektől, az elhalt szaruréteg eltávolítása, a komedok és aknék eltüntetése és végül a bőr nyugtatása és a pórusösszehúzás.
Ha szeretnél puha és tiszta arcbőrt, próbáld ki arctisztító kezelésemet, tündökölj magabiztos és egészséges arcbőrrel a hétköznapokban!


Tini kezelés 

Tartalmazza: letisztítás, peeling, gőzölés, masszázs, tisztítás, fertőtlenítés, összehúzó pakolás, nyugtatás ultrahanggal, befejező krém.

Ár: 4.500,- Ft / 70 percTisztító kezelés felnőtteknek 


Tartalmazza: letisztítás, peeling, arc-, nyak-, csuklyásizom- és dekoltázsmasszázs, gőzölés, tisztítás, fertőtlenítés, ultrahangos nyugtatás, táplálás, befejező krém.

Ár: 5.500,- Ft / 90 perc
+ mikrodermabráziós bőrcsiszolás: 2.500,- Ft


 Kozmetikai kezelések fiúk és férfiak számára 

Tisztelt Uraim!

Mi nők nagyra értékeljük az ápoltságot. Egy kellemes masszázs során felfrissülhet, ultrahangos hatóanyag bevitellel pedig rugalmasabbá, fiatalabbá válhat a bőre!


Kedves Fiúk!

Az acnékat (pattanások), comedokat (miteszerek) tini korban kevesen ússzák meg, de rajtatok múlik, hogy a folyamat meddig tart, illetve nyomot hagyva – egy életen át elkísér- vagy maradandó hegek nélkül múlnak el.

A rendszeres kozmetikai kezelés erre nyújt segítséget.

Jelentkezz be hozzám bátran és együtt biztosan eltüntetjük a kellemetlen bőrproblémákat!